logopsd-copyg" usemap="#image-maps-2014-11-16-143622" width="1100" />


Image Map

04-05-2013

Nieuwe Catrice Limited Edition in aantocht!

'De volgende modestop: het zomerfestivalseizoen. Legendarische muziekfestivals als Coachella in Californië zijn populaire ontmoetingsplekken voor de internationale who-is-who. Modellen, acteurs en it-girls maken deel uit van de creatieve festivalscene. Kleurrijke hippiejurkjes, gedurfde rock accessoires en stoere biker boots nemen de main stage over, én de internationale catwalks," zegt Catrice. Want zoals altijd komt de nieuwe Limited Edition er weer aan! Dit keer "Hip Trip", met veel kleurtjes zodat je helemaal in stijl naar een festival kan. 







Hip Trip by CATRICE - Eyeshadow Palette


In het palet zitten 6 kleuren waarbij je onwijs veel combinaties kunt maken. Subtiel of kleurrijk, allemaal in 1 palet! De texturen zijn zacht en bevatten matte en shimmer- kleuren en door de duo-applicator kun je de kleuren perfect aanbrengen. Het palet is verkrijgbaar in C01 Haunting Melody. 
Consumentenadviesprijs: €4,99

Hip Trip by CATRICE - Sheer Lip Colours

v.l.n.r: C01 The Salmon Dance, C03 Nude & Rude, C02 Wheels On Fire
Smeren maar! De Sheer Lip Colours hebben veel pigment en zijn van transparante geltextuur wat zorgt voor een rijk maar subtiel resultaat. Ze geven je lippen een verzorgd en glossy effect en voelen licht aan op de lippen. De Sheer Lip Colours zijn er in 3 kleuren: C01 The Salmon Dance, C02 Wheels On Fire en C03 Nude & Rude.
Consumentenadviesprijs: €3,99

Hip Trip by CATRICE - Hydrating Bronzing Powder



Nu het mooie weer komt mogen we ons gezicht ook wel een kleurtje geven! De bronzer hydrateert de huid en zorgt voor een natuurlijke, zongekuste teint. De Hydrating Bronzing Powder is te koop in 1 tint. 
Consumentenadviesprijs: €4,59

Hip Trip by CATRICE - Satin Blush



Deze Satin Blush geeft een mooie blos op je wangen zonder je in te spannen. Door de lichte textuur is de blush makkelijk aan te brengen en met je vingertoppen uit te werken, zodat het mooi blend in je huid. De blush is op te bouwen in kleur voor een heftiger effect. Jij bent klaar om te gaan! De blush is verkrijgbaar in 1 kleur, C01 Light My Fire.
Consumentenadviesprijs: €3,99

Hip Trip by CATRICE - Ultimate Nail Lacquer

C03 The Salmon Dance, C02 Green Days, C01 Blue Highway, C04 Wheels On Fire en C05 Nude & Rude.

De nagellak heeft een ultiem langhoudende textuur, dekt perfect en heeft heldere kleuren. Denim blauw, mintgroen, nude, zalm of flamingo, jij steelt de show! Om je look af te maken matchen de lakjes perfect bij de oogschaduw en de Sheer Lip Colours. De lakjes zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, C03 The Salmon Dance, C02 Green Days, C01 Blue Highway, C04 Wheels On Fire en C05 Nude & Rude.
Consumentenadviesprijs: €2,99

Hip Trip by CATRICE - Passport Cover


No way dat jij je pasjes, tickets en paspoort kwijtraakt! Met dit handig beschermende paspoorthoesje die lekker opvalt voor de festival jet-setter – en alle andere reizigers – die graag hun paspoort in een accessoire omtoveren. 
Consumentenadviesprijs: €4,99

De LE "Hip Trip" van Catrice is vanaf half mei tot en met eind juni 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ik ben ontzettend benieuwd naar de lakjes, het oogschaduwpalet en de lipkleuren. Hoe zit het met jullie? Waar zijn jullie benieuwd naar? 

Love, 
Sharon. 

0 reacties:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!